Assessor Asegurances

Publicada: martes, 20 de octubre de 2020

Tornar a ofertes

Descripció


Generali selecciona al Maresme (totes les poblacions), 10 candidats oferta de feina com a ASSESSOR D´ASSEGURANCES amb un PLA DE CARRERA PROFESSIONAL. (des-de 24 anys ). Ingressos mínims fixos mensuals des de 1.100 a 1.500 € Si estàs interessat envia´ns el teu currículum a : enric.martinez@generali.com 

Vacants


10

Contingut


Generali selecciona per la comarca del Maresme (totes les poblacions), 10 candidats com a ASSESSOR D´ASSEGURANCES amb un PLA DE CARRERA PROFESSIONAL (projecte de 4 anys) (edat des de 24 anys).

Generali és una multinacional líder en el sector assegurador, una de les 50 majors companyies del món, present en més de 60 països, amb 55 milions de clients i 74.000 empleats. Busquem persones interessada en unir-se professionalment a nosaltres per emprendre una carrera d'èxit.

Es demana esperit emprenedor, motivació per desenvolupar-te professionalment, capacitat d'establir relacions comercials i crear una bona cartera de clients.

Amb un finançament del 100% proporcionat per l'empresa (fix per a la consecució d'objectius + comissions per cada venda)  i tots els avantatges d'un negoci amb ingressos estables i creixents (mínim inicial fixos des de 1.100 a 1.500 € mensual). 

Disposaràs de plataformes tecnològiques per desenvolupar l'activitat comercial i servei als clients. Amb un programa de formació especial per créixer professionalment. Amb un director i tutela personalitzada. 

Contracte mercantil / freelance / autònom.  

Si estàs interessat envia´ns el teu currículum a : enric.martinez@generali.com 

Localitat, Província


MADRID

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Estudios secundarios, Enseñanzas de grado medio de formación profesional específica

Permisos de Conduir


No se requiere ningún permiso.

Es requereix vehicle propi


No

Idiomes


No es requereix cap idioma específic.

Ocupacions


No es requereix cap ocupació específica..

Àmbits on es desenvoluparà el lloc de treball


Comarcal

Comparteix aquesta oferta